Kære kunder
Efter et år med corona, har vi valgt at lukke vores forretning i Smallegade.
Det blev til 16 år på Frederiksberg

Læs mere her


Om El Guanche

Danskerne har for alvor fået øjnene op for de mange lokale tapasbarer, når ferien går til Spanien og øerne. Der findes de moderne og eksperimenterende tapasbarer og så de gode gamle, hvor det er tortilla, albondigas og jamon serrano som står fremme på bardisken. Her sidder man i baren og nyder sin kolde fadøl sammen med "una tapita". Fjernsynet kører i baggrunden og der er en livlig aktivitet i baren. Aftens fodboldkamp diskuteres højlydt og der er en herlig stemning.

Enhver spanier med respekt for sig selv har en tapas stambar! Det har jeg også. Den ligger i Las Palmas på Gran Canaria, hvor jeg kommer fra og hedder Los Jamones. Det er et helt specielt sted. Ægte spansk og helt unikt.

Det er derfor vigtigt for mig, at præsentere det ægte og autentiske spanske og kanariske køkken i Danmark. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten og der ligger et stort og varmt kanarisk hjerte bag tilberedningen af de forskellige retter. Alle dressinger "Mojos", marinader og saucer er hjemmelavet efter gode gamle opskrifter. 

Hos os tilbereder vi de traditionelle og gode gamle klassikere, da jeg mener, det er vigtigt, at holde fast i de gamle traditioner og frem for alt være tro mod det spanske køkken.

For mig handler det ikke kun om at blive mæt, men i høj grad også om en madoplevelse, hvor smag og duft fører os igennem det fantastiske spanske køkken. Luk du blot øjnene, så kan du både smage og dufte Spanien.

Forresten, mange spørger mig hvad El Guanche egentlig betyder. Guancherne var de oprindelige indbyggere på Kanarieøerne, men læs mere om det her »

Med venlig spansk hilsen og god fornøjelse

José López

Hvad siger vores kunder?

Altid dejligt med vores kunders respons !


Kontakt os

Skriv gerne til os


Hvem er vores kunder ?

..alle der elsker ægte spansk tapas !


Hvem var Guancherne ?

...Vi skal til de kanariske øer !


Tapas tilbud

Spansk tapas til den lille eller store festKontakt El Guanche

Smallegade 37b
2000 Frederiksberg

Mail: bestil@tapas-elguanche.dk

Telefon: 22818172 og 22818173

Følg os på Facebook