Forsamlingsforbud er ændret, men derfor kan du stadig forkæle venner og familie med  spansk tapas...

Spanske Tapas menuer
til min. 4 personer
Læs mere om tilbud her


Spansk kok til din fest

Hvem drømmer ikke om at få sin egen private kok i køkkenet - nu har du muligheden.

Skal du holde fest og servere tapas for dine gæster, så passer det perfekt med egen kok i køkkenet, så du ikke skal tænke på madlavningen.

Hos El Guanche tilberedes tapasretterne af José som er spansk chefkok samt ejer af El Guanche.
José kommer fra Gran Canaria og derfor finder du også flere tapas, som er klassiske tapasretter fra de kanariske øer. Da vi kan have flere arrangementer med kok på samme dag, så er det enten José eller Carina som kommer hjem til jer og tilbereder buffeten. Afhængig af menuen vil der også i de fleste tilfælde være en hjælper med.

Få en spansk kok til din fest og forkæl dine gæster med ægte spansk tapas

Ved minimum 40 voksne personer får du kok med i kuvertprisen, hvis du vælger en af vores selskabsbuffeter eller en anden menu sammensætning til minimum 249 kr. pr. person. Børn under 12 år er halv pris, men tæller også som en halv person.

Vi tager et tillæg for kørsel. Prisen for kørsel opgives, når vi kender adressen for arrangementet. Vi hjælper gerne med forslag og vejledning angående menuen. 

Vi tilbyder en prøvesmagning i vores forretning på Frederiksberg, hvor du får mulighed for at smage de ønskede retter. Her plejer vi også at tale om diverse detaljer ang. køkkenfaciliteter, og dele ud af vores erfaring - specielt hvis festen skal holdes privat. Prøvesmagningen koster 250 kr pr person, som vi selvfølgelig byder på, hvis du ønsker, at vi skal lave maden til din fest.

På selve dagen kommer vi ca. 1 1/2-2 timer før I ønsker at spise. Maden tilberedes og anrettes som buffet. Vi præsenterer gerne menuen for gæsterne og sørger for at fylde op på buffeten, således at du kan slappe af og nyde maden sammen med dine gæster. Køkkenet efterlades altid som det blev modtaget. Vi har selv alt med - gryder, knive, viskestykker.

Da vi skal passe på hinananden, mebringer vi 2 stk. håndsprit, som kan stå i hver sin ende af buffeten, således at gæsterne kan "spritte af" før og efter de tager mad fra buffeten. Vi er selvfølgelig også ekstra opmærksomme på udskiftning af bestik etc.  

Ved arrangementer med kok tager vi et depositum på 2000 kr. Beløbet refunderes ikke, hvis du imod forventning skulle ændre planer. 

Vi glæder os til at forkæle dig og dine gæster med ægte spansk tapas og sætte et festligt spansk præg på din fest.

Saludos fra

José og Carina

 

 

 

 

 

 

Tapas tilbud

Spansk tapas til den lille eller store festKontakt El Guanche

Smallegade 37b
2000 Frederiksberg

Mail: bestil@tapas-elguanche.dk

Telefon: 22818172 og 22818173

Følg os på Facebook